Η Νικάκη Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: Νικάκη Ιωάννα

Η Βίκυ Στασινού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Σχολική Ψυχολογία από το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και είναι υποψήφια Διδάκτωρ Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα: Βίκυ Στασινού

Η Λουκία Μιχέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λήμνο. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε τετραετή μετεκπαίδευση στη Ψυχοθεραπεία μέσω Παιχνιδιού (Παιγνιοθεραπεία) από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας «Το Άθυρμα».

Διαβάστε περισσότερα: Λουκία Μιχέλη

Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων, και μέλος του ΣΕΛΛΕ(Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος) από το 2005. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο το 2009 δημιούργησε το δικό του Κέντρο Ειδικών Θεραπειών- ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ -στο οποίο είναι και επιστημονικά υπεύθυνος.

Διαβάστε περισσότερα: Μπουλακης Μανώλης