Γνωρίστε τους θεραπευτές μας

Γνωρίστε τους θεραπευτές μας

Πατσιαλού Άννα

Ψυχολόγος MSc

Σπουδές- Εργασία:

Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Σχολική Ψυχολογία” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτήν την περίοδο, πραγματοποιεί την εκπαίδευσή της στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας. Έχει εργαστεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου “Η Σωτηρία”, στη Μ.Κ.Ο. “Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού” και σε δημόσια (γενικά και ειδικά) σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρέχοντας υποστήριξη σε μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικούς. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε ΚΕΔΑΣΥ καθώς και σε κέντρα ειδικής αγωγής, υποστηρίζοντας παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.

Εξειδίκευση

Έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση του σταθμισμένου εργαλείου αξιολόγησης WISC-V, στο πρόγραμμα εναλλακτικής δομημένης εκπαίδευσης TEACCH και στη μέθοδο εκμάθησης ανάγνωσης και γραφής BRAILLE. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την ανάπτυξη παιδιών και εφήβων ενώ έχει ολοκληρώσει ετήσιους κύκλους σεμιναρίων συμβουλευτικής και παιγνιοθεραπείας. Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με χρήση τεστ προσωπικότητας, ικανοτήτων και ενδιαφερόντων και έχει παρακολουθήσει την εκπαίδευση στη LEGO®-Based Therapy.

Τσιούνη Βασιλική

Ψυχολόγος

Σπουδές- Εργασία:

Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών. Έχει συνεργαστεί ιδιωτικά με κέντρα ειδικών θεραπειών. Αποτελεί συνεργάτης του κέντρου ειδικών θεραπειών Θεραπεύειν από το 2020.

Εξειδίκευση

Treatment and Education of Autistic and Related Communication handicapped Children (TEACCH), Cygnet, Εξειδικευμένα προγράμματα παρέμβασης στην Δυσλεξία, στην Δυσορθογραφία και στην Δυσαριθμησία, Αξιολόγηση νοημοσύνης παιδιού και εφήβου, Αγχώδεις διαταραχές σε παιδιά και εφήβους, ΔΕΠ-Υ, Συμβουλευτική Γονέων, Ομάδες Σχολικής Ετοιμότητας, Ομάδες Συναισθηματικής Ανάπτυξης και Ομάδες Κοινωνικών Δεξιοτήτων